Tuoteryhmät

Uusimmat tuotteet

HD Shape Usb-muisti 4Gb 2000kpl 1x1-värilogollaLaadukas usb muisti nopeasti ja edullisesti. CE-hyväksytty. RoHS sertifioitu. 1vLue lisää »
HD Shape Usb-muisti 4Gb 250kpl 1x1-värilogollaLaadukas usb muisti nopeasti ja edullisesti. CE-hyväksytty. RoHS sertifioitu. 1vLue lisää »
HD Shape Usb-muisti 4Gb 500kpl 1x1-värilogollaLaadukas usb muisti nopeasti ja edullisesti. CE-hyväksytty. RoHS sertifioitu. 1vLue lisää »

UUTISET:

1) VERKKOKAUPPA AVOINNA

2) UUTUUS Synteettinen digitarra!!! Matta valkoinen, Läpinäkyvä Gloss clear, kiilto valkoinen, sekä PE tarra!

3) Henkilökorttipidikkeet edullisesti!!

Kysy tarjous!

4) Thermo laitteille valmiit kannet, joko läpinäkyvällä kalvolla tai pahvi kannella.

5) Planax liimaselkä laitteet ja tarvikkeet!

6) Pakkausteipit

7) Teippikoneet, ja kiristekalvot

8) ) ZIP- arkinviimeistelijät, ja käyntikorttileikkurit nyt uutuutena, kysy lisää!!!

9) Tuotteet ja verkkokauppa osiossa paljon tuotteita ja laitteita esillä!!

Tuotteet

Gran grande classic bisLaadukas valkorunkoinen kuulakärkikynä nopeasti ja edullisesti. Muovi. Hienot tehosteväritLue lisää »

Yritys

Yrittäjän mietteitä:

Yritys on perustettu asiakaspalvelun ehdoilla ja pyrimme ensisijaisesti asiakastyytyväisyyteen. Kokemusta myynnin saralta on yrittäjälle kertynyt jo aikaisemmin 12 vuotta. Kokemusta on kertynyt myös mm. varastoinnin tehtävistä, joten logistiikka on alati mielessä. Tehograf Oy noudattaa teknisen kaupanalan yleisiä myyntiehtoja.

Jatkossa pyrimme tehostamaan toimintaamme vielä lisää ja saamaan esim. kuljetuskustannuksia yms. kuluja pienemmiksi paikkakunta kohtaisesti. Myös varastointia tulemme tehostamaan ja pidämme sopimuksen mukaisesti, asiakaskohtaisesti, tuotteita valmiina myös nopeaan toimitukseen.

Olemme myös nopeita reagoimaan erilaisiin muutoksiin ja pyrimme aina tarpeita vastaaviin sekä edullisiin tuotteisiin ja hintoihin.

Rehellisyys, luotettavuus, ja pitkäjänteisyys ovat myös meille tärkeitä arvoja.

Timo Hietaniemi

Tehograf Oy